Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upphittad text, skriven 2010.


Enkelriktat


Helst
ska väl ändå vägen gå åt båda hållen
Ja, en bred väg med flera filer
så trafiken kan flöda fritt i två riktningar
Ett utbyte mellan destinationer
där båda ger men ingen blir utan

Men
är det nu
mitt öde
att stöta på enkelriktat
i vartenda

jävla

gathörn

så låt det
åtminstone
vara

låt det
snälla
vara
bort från mig
vägen går
Låt den leda
härifrån

Jag vill inte vara
din återvändsgränd




Fri vers av Zandra Flygh
Läst 440 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-23 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zandra Flygh
Zandra Flygh