Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinn häxjävel, Brinn

Hon bar en svart krona

på en förvrängd tron

Hon sa "De döda kan du inte skona"

medan skriken tog ton


Hjärtan slår i takt

med händer som famlar

Rädslan har all makt

över orden som hon svamlar


Timmar efter timmar

av lösryckta drömmar

Inga ögon som skimrar

inuti hennes slitna sömmar


För om mindre är mer

är allt ingenting

Men det enda som hon ser

är hur döden dansar omkring


En eld, så fruktansvärt nära

alla händer har börjat brinna

Mörkret är kvavt som tjära

hon vill att demonerna ska försvinna


Högt pris

för överväldigande skam

Häxans eld blev till is

I dödens kalla famn.




Bunden vers (Rim) av April Benedict
Läst 398 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-23 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April Benedict
April Benedict