Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets krevad

När stormen blir still
och gåsen tar fart
Sker något märkligt
Vi vet, det är verkligt
Men fint, som vi vill
Som en underbar start

När vatten blir is
och torka blir brand
Sker något märkligt
Vi vet, det är verkligt
Men fint på nått' vis
Som att knyta ett band

När fåren får lamm
och grenar får blad
Sker något verkligt
Vi ser, det är märkligt
När nytt kommer fram
Det är livets krevad




Bunden vers (Rim) av P-E-H
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-23 23:14



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Bra skrivet å fint rimmat!
2015-02-24

  louisegirl
Vackert diktat om livets sida
2015-02-24

    ej medlem längre
Fint diktat!
2015-02-24

    ej medlem längre
Livets gång..fint skaldat!
2015-02-24
  > Nästa text
< Föregående

P-E-H
P-E-H