Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ha ha, ha ha, haha!

Du räkna aldrig
tiden mer, men alla skratt
som livet dig ger!




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-23 23:19



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Klokt, bra
2015-02-24

  Irene Åberg
Bästa Ewa*Britt Det*Bästa
SKRATT*ger
LIVS*GLÄDJE*
STYRKA*KRAFT*Kram
2015-02-24

  Lars Hedlin
Bra där! kram
2015-02-24

  Rise Little One
Roligt måste man ha... gärna så många som möjligt :)
2015-02-24

  lodjuret/seglare VIP
Skratta du, ligg på magen
så du sparar på behagen
gör så magen bubblar hela
framför allt, med dig dela
humorn där i lek tagen
2015-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt