Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallsvett

Vaknar stel i nattens mörker
funderar och kan inte slappna av
vad var det jag drömde
eller var det på riktigt?

kallsvetten dansar i pannan
funderar och kan inte slappna av
kan det vara så illa
som jag nyss drömde

eller är det än värre
i vaket tillstånd?




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-24 13:01



Bookmark and Share


    ryttarinnan
drömmar och livets gåta..en fin poem
2015-03-28

  Solitaire VIP
Den som kunde svettas kallt
Ja det vore allt
För bra för att vara sant
Tänker en klimakterietant
Men drömmar och verklighet
Så vitt jag vet
Kan visa olika sidor av eländet
Så ta och analysera
Dina drömmar lite mera
Så ramlar det kanske ut
En lösning på problemet till slut
2015-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter