Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIGGARNA/ Franke Lindholm/ En lite kommentar.


TIGGARNA

Franke Lindholm   En lite kommentar bara om du inte blir ledsen?

  • Det som är inte tillåtit i deras länder, d.v.s.

 ”konstnärlig misär/ elände installation” är tillåtit i Sverige för att det är någons Project som gör politik av det här i Sverige./det är slavägarnas kriminella organiserade verksamhet ändå…

  • Går från mammor som säljer sina döttrar till mer jobb bluffmakare annonsera mot avgift! Så länge  i EU reglerna är slampiga och busar fraktar fram och tillbackan tiggarna på samma plats köpta på svenska gator av undervärlden./se ganster kriget i sverige/
  • Och det är inte okay göra karriär på avvikande beteende! 

Vist är människor och det är lika grotesk som skulle binda en vagabond hund i entré till affärer i en traktor kedja i främmande land men det som gör, tiggarna är en internationell protest av ett annat slag, en spytt i ansiktet på Europa unionen som fördelar pengarna på orättvist sätt.

För att till Amerika rumänerna kan resa utan passport och jobba okvalificerade jobb eller validera studier.   

Tänk bara tanke om Estelle skulle bli förlamad behöver hon tigga på svenska gator /EU om en krona? för att fonderna bara rinner som vatten i kran, medan till 58 millioner barn som inte går i skola hur kan dem ansöka utvekling fonder och tar fördel av internet om är analfabeter lika som förälder.

Vist människor och djur bör ha samma vänliga behandling, men hunden är tacksam och sörjer dig och gömmer sitt överplus mat, men misär protestanterna ”tiggarna ”slänger det som är över och frågar om krona?

då är lite för mycket över acceptabelt,

du är inte dum, bara lite lurad som många andra politiker och godtrogna människor, mig behövde flera år att inse... 

http://suedia.se/

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-24 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP