Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men ändå...

Jag lämnar det förflutna
Som en obäddad säng
Jackan på stolen
blir till ord i en bok
Klotter på väggen
Ett ut och in vänt monument
Jag ser de torkade vingarna
av mina drömmar
som en fuktfläck på asfalten




Men ändå…
I en glänta som jag känner
Där ljuset skimrar in
Kan jag gå från blad till blad
Utan att foten lämnar spår




Fri vers av svernbygrabben
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-24 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben