Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med mössan i handen

Med mössan i handen
Förintad av orden
Hjärtat som flämtar
I den blå atmosfären
Ömheten svarar
Seendets blomma
Vissnar i mörkret
Förnekad och vingklippt

Barnets öga i mognadens tvivel
Öppnar för tanken som väger och griper
Verklighets felvända handtag
Mig själv upp i dagen förlåten av ljuset

Eonernas dyning häver mig hit
Talar med tomhetens händer
Flammar i fri fenomenografi




Fri vers av svernbygrabben
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-24 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben