Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Husdjuret

Husdjuret musdjuret snorar
Förblöder flödar dunkla grin
Textar ombytesgardin
Blodsoffan lyfter sig i tyget
Flyttar säte in i filmen
Undertext syntaxen skyggar
Kaossvans syns slingrar
Rullar automatisk skrift
Tungt vilda steg i farstun
Paranormal är min relation
Slemmigheten vilse slappnar
Spretar kroppsekvens fibriller
Gistnande ett gryningslock
Paniken penetrerar skalet
Snäckan snor sig lystet
Om sin givna slutarmuskel




Fri vers av svernbygrabben
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-24 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben