Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slumpen gynnar bara det förberedda sinnet, chans, tillfällighet, öde?


Ändamålet helgar medlen? 

 

  • Många talar om Gud som ”hon” skulle vara partner i Kriminal (för att någon dog i Amerika och kliade sig upp till Gud och mirakel det är en hon;)
  • Enligt mig - Slumpen gynnar bara det förberedda sinnet.

Många av oss poeter kallas så, jag började inse att det är ett litet äventyr om man går efter andras önskemål.

  • Och de aspekter av poeten existens, vi flyger och ventilerar som fåglar i skogen grove, till en enkät på detta ämne.
  • Varför skulle jag inte känna mig hemmastadda om svaret är ja?

Endast uppnå målet bör säkerställas. 

Kanske är det inte bara min åsikt, men också från de andra, och därmed möjligheten för dem att använda mig som ett verktyg. 

Varför inte jag skulle känna mig hemmastadda även om svaret är nej?

Bara så att andra inte skulle kunna använda alla medel! 

I varje fall inte utan konsekvenser! 

Kanske för att jag skulle befinna mig i samma situation, och chansen att nå mitt mål skulle falla. 

Förhållandet mellan syfte och innebär att det är självklart att mellan mig och andra, speciellt när det kommer till mig skall snart hänsyn till ändamålet, och det helgar medlen, när det kommer till andra, jag hellre fråga innebär att slutet inte ursäkta dem.




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-25 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP