Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mänsklig lllusion


Livet






detta pågående
vara



med början
och
slut





fyllt




av små
ögonblick


ett ständigt
skeende





tickande




Vi
upptagna





med
vardagsbestyr






likt odödliga
i en mänsklig





illusion






Foto:
Patrik Thynell Pedersen





Fri vers av sommarmoln
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-25 10:02



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Vackert infångat den mänskliga illusionen och vårt odödliga evighetsljus! Fint dikt och foto!
2015-02-25
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln