Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I konstens värld...

Mona Lisa beundras, då sa intendent
en gammal italienare, anses excellent
va, sa besökare då
tittade sen på bilden så...
sa, det liknar mer en italienska så eminent!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-25 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt