Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En uppmuntran...

En luffare är ute och går
skon sönder, hålet gapande står
han lyfter upp fot
sa, du bär ju din kvot
mig, med stort leende trots ditt sår...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-25 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt