Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tacksamhet.


Guldkorn.

Så många guldkorn jag fångat
i min kupade hand.
Ibland kan jag inte tro det är sant
när jag kikar så här på avstånd.
En virvlande vind av tacksamhet
fyller mitt hjärta.
Så viktigt komma ihåg
allt det vackra och fina.
Då kan det svåra och jobbiga
bli lättare att orka.
Livet med sina berg och dalar
vilken underbart spännande resa.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 523 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-02-25 13:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackra ord!

"En virvlande vind av tacksamhet fyller mitt hjärta."
2015-03-01

  ResenärGenomLivet VIP
Viktiga ord att komma ihåg...fint och hoppfullt...
2015-02-28

  Lars Hedlin
Gillas..Bra skriftat!
2015-02-26

    ej medlem längre
Ja tacksamhet är guld värd.
2015-02-26

  louisegirl
Så klokt och fint skrivet
2015-02-25

    ej medlem längre
En klok och hoppfull text.
2015-02-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra text!
Utan det svåra och jobbiga tror jag inte att vi till fullo kan njuta av det ljusa och fina.
2015-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP