Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuld till dödar


allt som dör vilar på mig
jag har sedan länge växlat in sorgen i skuld
tomheten i smärta
tårarna i stumma inåtvända skrik

jag skulle ha kunnat
jag borde ha gjort
men jag kunde inte
felet är helt och hållet mitt




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-25 15:04



Bookmark and Share


  Kim VIP
ja plötsligt sitter man där och försöker belysa sitt liv det som varit och då kan det kännas som att man aldrig gjorde bra och kloka val...
2015-03-07

  Magdalena Eriksson VIP
Skuldens ansikte som gnager mellan sekunderna finns.
2015-02-26

  walborg
Ansvaret blir för tungt - vi bestämmer inte över döden, som tur är ...
2015-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger