Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
prickskytt framöver./ historie/Uniformer samma som finska soldater i viner kriget.


"Arctic sniper"

 

Hur fungerar de arktiska krypskyttar nya dödliga vapen av Vladimir Putin?

Ryska armén kommer att gynnas av en ny våg av "Arctic sniper" som tränar intensivt i Blagoveshchensk.

 Vad innebär SUPER-ryska soldater, Putins fruktansvärd nytt vapen? Jag har kopierat finländarna!

 

Källa: rusmilitary.wordpress.com/ onsdag DEN 25 februari 2015.

Krypskyttar kommer att använda utrustning som är särskilt konstruerad för strid i extrema temperaturer, en nyckelfråga för säkerheten i Ryssland, som har en kustlinje på över 20 000 km Arctic längd enligt engelsk Ryssland.

Ryska armén kommer förmodligen få två infanteribrigader utbildade för extrema förhållanden. Enligt rusmilitary.wordpress.com första brigaden kommer att skapas i 2015. De två enheterna kommer att placeras i Murmansk och Archangelsk.

Det finns dock för första gången en stat beslutar att inrätta en elit militär enhet bestående av krypskyttar fruktansvärt effektiva.

Under vinterkriget mellan Sovjetunionen och Finland (november 1939 - Mars 1940), finska krypskyttar som reste på skidor, gjorde tiotusentals dödsoffer sovjeter.

 Men när han kämpade och mest effektiva prickskytt i historien: Finn Simo Häyhä. Den dödade 542 fiender, och den berömda "Amerikan Sniper" Chris Kyle verkar vara en enkel soldat med sniper amatör jämfört Häyhä.




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-25 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP