Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som då



det var ingen glöd
inget liv
när gnistan föll mellan mina stolar
det som aldrig fick fatta tag
fatta eld
när syret gled mina lungor förbi

ingen vind
utan bärkraft kunde blåsa mig fri
som ett hav utan botten
rann mitt öde förbi




Fri vers (Fri form) av evana
Läst 403 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-02-25 19:20



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tack
att du skriver
2015-02-27

    glasa VIP
så försvinnande
den känns så försvinnande
väcker livets
varsam
och
vill begrundan

tycker mycket om det gåtfulla i sättet att skriva flyktigheten
2015-02-26

  Lars Hedlin
Intensivt och starkt!
2015-02-26

  Quasimodo
Här finns inga fästen eller fasta ytor, villovägarna korsar varandra och lämnar efter sig en djup suck.
2015-02-25

    ej medlem längre
Tragik..
2015-02-25

    ej medlem längre
Dramatiskt vacker text.
2015-02-25
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana