Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej hopp!

Säg skrattande "JA " till livet
även om inte all lycka
blir oss givet! Så får vi
åtminstone roligt
fler stunder
i klivet!

Och forskare har
ju kommit fram med nu
att om jag som du, kan vända
negativt till positivt och få något
bättre att hända, lär det sända nå´n
sorts energi till vår hjärna så vår kropp
behåller sin mentala och fysiska styrka
längre på topp, det är väl inget dåligt hopp
i vårt livs lopp...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-25 20:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där :)
2015-02-26

    ej medlem längre
Så sant - så sant! Det är ingen tro - bara ren sanning!
2015-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt