Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakna under kärlekens himmel

Ta tag i min tystnad inatt
  säg att du ser min själ
     sjung ut dina sorger för mig
        vi vet så väl, slutet närmar sig 
         
           Ge mig en värmande hand
         följ med till mitt sagoland
       lek med mig i kärleken
     så där så att tiden står still

           
Jag smeker dig med fingertopparna
    utforskar det jag valt & väljer en sista gång
       Jag har älskat dig mätt, du får mig som i en sång
          Jag behöver inte känna kontroll
           
            Min önskan är att vi ska spela roll 
         låt mig spela en viktig roll inatt 
     gör alla våra tårar till skratt
 nakna under kärlekens himmel 




Bunden vers av Mysiga Moa
Läst 360 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-02-25 20:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En otroligt vacker och kärleksfull text!
2018-02-21

  Henning Hson
Mjukt och skönt som riktig bomull.
Så bra!

2015-03-30

  Lars Hedlin
Helt underbart framfört tycker om denna mycket!
2015-02-26

    Silverbjer
Fina du! Det rinner poesi ur dig min syster. Du är så duktig på att ge språket en röst och ett tonfall som manar oss att se ditt inre. Jag önskar att alla dina önskningar går i uppfyllelse.
2015-02-25

  KattenKin VIP
Så fint! Och för att inte tala om layouten som börjar vara ett skönt signum på dina störtsköna texter!
2015-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Mysiga Moa
Mysiga Moa