Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All lycka åt oss min kära


      Jag är som en vårvirvel som bär vindar av förändring
                                  upp,

              framåt,                       mot högre insikter
 
finner full förståelse för din förtvivlan
  våra vibrationer vägrar vara på samma
                                                                       våglängd 
     
       vände blicken ut mot världen
         jämförde relationer, situationer med min  
 
           Och fann att vi hade funnit något
             som gjorde det värt att vara din

       Men att söka svar från själen genom att se på andra
   Är som att leta efter en oas & mot öknen vandra

 Så sakta slöt sig våra hjärtan
   drömmar blev till damm i det dagliga 

     Våren låter de viktigaste vrår vädras ut
        förändringar förlovas & det förgågna får sitt slut 

            Vi kan konstaterat känna kärlekens kraft
                så starkt att själarna sjunger
             
            Och oavsett om vi håller varandras hand
         När vi färdas längst livets strand

           Med minnet av magin mejslad i magen            
              Oändligt i tid, nära i dagen
                 All lycka åt oss min kära!    




Fri vers av Mysiga Moa
Läst 351 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-26 02:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker mycket om din text!
2015-02-26

  KattenKin VIP
Fin och mjuk, lite sorgset längtande.

2015-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Mysiga Moa
Mysiga Moa