Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INBÖRDESKRIG OCH POLISANMÄLNINGAR PÅ POETSIJTEN

Inbördeskrig har utbrutit på poetsijten, det  ryktas
att flera medlemmar  även  blivit  polisanmälda för
vissa stavfel, utredning och förundersökning är ini-
tierad,det kryllar av hycklare, gycklare, charlataner
och hästskojare,vissa vet inte vem dom  är och and-
ra  tror  dom  är  det dom  inte är, medan  andra för-
söker  göra  dom  till  det  dom  aldrig  kan  vara, så 
ingen kan vara säker på vilka som döljer sig bakom
sköldarna,och alla slåss mot alla, stora i orden  bak-
om  en  Gud,   tadlets  berusning  förvillar, ordat på
lösan grund,av mögel och röta sijten förtvinar,med-
an  en  kniv  skär sönder lilla hjärtats röda poesibok
med hjärtelås.
                                               *




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 479 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-26 05:39



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ja,men har du bara nyckeln men inte vet var låset sitter så är det som att sitta i en båt utan åror.
2015-04-11

  Onomatoprofet VIP
saliga äro dom som nyckeln hava
2015-02-26

  KattenKin VIP
Både skönt och skämtsamt skrivet om vad som sker. Ömsom krydda, ömsom kniv.
2015-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP