Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se Disney hinsides


ankatanka26feb15

Den kalle ankan
mussepiggar sig genom
snövit ankeborg,
tar sina långben för att
till slut ensam klara kluck.




Bunden vers (Tanka) av Algotezza VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-26 07:44



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Det konstiga är att Långben inte alls har särskilt långa ben. Gick ankan hem och drack?
2015-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP