Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta kärlek

 

Man lär sig när kärlek är äkta,

då ens innersta känslor blir väckta

 

Ty kärleken blir aldrig hel,

om det spelas falska spel

 

Och respekt är något man förtjänar,

när man om sin kära vän värnar <3




Bunden vers (Rim) av amanda_panda
Läst 508 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-02-26 16:46



Bookmark and Share


  aol
Ömt vackert skaldat vännen,
2015-04-08

  Camillac
Så fint skrivet, och sant!
2015-03-03

  ULJO
Mycket fint
2015-02-27

    Dan Myrbeck
Kärleksfulla ord
2015-02-27

  P-E-H
Välformulerat och tänkvärt. Fint rimmat!
2015-02-27

  Lars Hedlin
Tycker om denna mycket! Stor insikt och sanning i orden och känslan :) kram
2015-02-27

    ej medlem längre
Tänkvärt, mycket sanning i denna text och rytmen i rimmen är klockren!
2015-02-26
  > Nästa text
< Föregående

amanda_panda
amanda_panda