Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är tonen man skall följa...

De skall bli barndop i kyrkan
fullt med folk! Inga sittplatser
finns kvar. Längst fram sitter lille
Ole med mor och far. Det är hans
lillasyster som skall döpas.

Ole sitter stilla ser sig omkring!
Säger ingenting! Mor och far häpnar!
Annars brukar han fråga om allt han ser.
Men han tycks nöja sig med att se sig om...

Då börjar kyrkklockorna att pingla, han reser
sig upp ser sig omkring ännu mer, ljudet som var
svagt i början har blivit starkare, men rätt som det
är tonades det ner och bort. Då springer han ut
på kyrkgången mot dörren och skriker för full hals:
-GLASSBILEN ÄR HÄR! DEN HITTADE OCKSÅ HIT!




Övriga genrer (Kåseri) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-26 17:04



Bookmark and Share


  ULJO
strålande
2015-02-27

  limerick
Härlig berättelse.
2015-02-27

  Lars Hedlin
Tycker om texten!
2015-02-27

    Maria Malm
Underbart!
2015-02-26

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text!
Det var väl värt en glass?
2015-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt