Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse vandrar vi

Vilse i en sovande skog
   Vandrar för världen i mig
     Världen som värker,
                     verkar vilja vakna

 

      Jag blir rädd när jag ser mig omkring
        känner inte igen mig själv, SPRING!

          Då fruktar jag precis allting.
            Men om jag blundar hårt, 

              Är det inte längre svårt
                Att vara den jag vill vara

                  Det är endast när jag upplever fara
                    Som jag finner mitt borttappade själv

 

                           Tänka sig, att alltihop var mig.

                          Alla skratt, alla tårar

                        Alla tråkmånsar, Alla dårar

                      Alla färgsprakande, alla grå

                    Alla stora, alla små

                  Alla lögnare, alla ärliga

               Alla hårda, alla härliga

             Alla snälla, alla dumma

         Varje enhet, varje summa

       Alla älskare, alla fränder

     Alla krig i alla länder..

 ..Alla vaknar vi en i sänder

       
        Ingen kan någonsin exsistera utan den andra.
           Det är kontrasterna som skapar varandra.

              Jag är din spegel, vad ser du hos mig
                 Det är vad sanningen vill berätta om dig...

 




Fri vers av Mysiga Moa
Läst 419 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-03-19 23:56



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Denna dikt sång står sig så väl
Än bättre i dag! Borde spelas
Upp till alla krigshetsare
(i Ryssland) Bravo
Återigen!
;)

2022-09-09

  Henning Hson
Mycket bra!
2015-05-07

  KattenKin VIP
Så fint du tonsatt texten, helt underbart!
2015-03-28

    Sefarge VIP
vi och dom
spegel och
medmänsklighet
som Brobyggare!
Betänkansvärd
Dikt!!

2015-03-20

  Lars Hedlin
Tycker om din text! :)

2015-03-20

  träsnidaren
Speglar kan vara luriga, men din text är verkligen fin.
2015-03-20

  KattenKin VIP
Skön text och man får en bild av spegeln som både konkav och konvex av denna layout. Alltså en spegel som visar sånt man helst inte vill se.
2015-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Mysiga Moa
Mysiga Moa