Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bombade barn

Ni vet det där landet

  Som inte finns på kartan

    Det var där hon hade sitt hem

 

        Det var inte värt mycket för världen

          Men det var hela hennes värld

              

 

              Ni vet inte de där soldaterna

                 Som spränger vad som helst..

                    Var glad för det..

   

                 Hon vet de där soldaterna.

             De sprängde hennes hem.

         Vilken tur att dagis fanns..

 

     Tills en dag då soldaterna insett

        Det finns något hotfullt mot oss här

            Och som alla vet är det alltid bäst att                                     spränga först & tänka sen..

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Mysiga Moa
Läst 313 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-02-27 03:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra starkt och en text som berör...kram
2015-02-27

  KattenKin VIP
Smart skrivet om samtiden.
2015-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Mysiga Moa
Mysiga Moa