Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


svävar

jag svävar under en himmel
av sång
och jag följer dina dofter och spår
jag vet jag vet att världen är svår
men jag kommer för att rädda dig från dina gråt
när jag hitta dig älskling ett par vingar ska du få
och vi lyfter till ett paradis för oss två




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Antez
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-27 03:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antez