Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvivel...

Sluta fläta in ditt leende bland mina tankar...
Ta ett stort avstånd när du ser mig.
Blunda, vänd, spring iväg...
låt mig ta ett glas vin som hedrar mina halvlevande känslor.

Eller borde jag tro?
Nää, helre att inte ge minnet en börda till.
Gå din väg, för min tog slut innan början exesterade.




Övriga genrer av Mayssa
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-27 06:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mayssa
Mayssa