Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att få komma hem




Att få säga nej
ryta i
mitt i kallprat, huvudvärk
och trygghet

mitt i morgongröten



Att få sluta leta

bland ramar och passepartouer

bland alla beskurna kompositioner


Att få slita bort namnskyltarna



vända blicken

gå vilse

bli funnen



Att återfinna oaserna

sjön

med levandets gåtor
i blicken




Att få vara oinramad



Att få säga nej


























Fri vers av bittemi VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-11-15 16:19



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
En härlig och modig text. Gillar!
2018-12-10

  Lars Hedlin
Bra och insiktsfull!
2018-11-22

  ResenärGenomLivet VIP
Gillar verkligen uttrycket "att få vara oinramad"...det tyder på frihet tycker jag...mycket bra...
2018-11-21

  Goraxy 89 Orion VIP
För att komma hem måste man först ha rest bort, sedan förstår man bättre vad hemma betyder. Frihet innebär att man inte längre har behov av någon inramning !

Bra författat Gillas !!!
2018-11-20

  AiA Maria den fria
Fri att välja-frihet

Tack!
2018-11-19

  Anya VIP
JAA! vilken styrka i texten. Den här skulle jag sätta upp på kylskåpet och läsa flera gånger per dag! Bravo!
2018-11-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att ta sig rätten att välja hur man vill ha det i livet!
2018-11-16

  Respons VIP
Viktig frihetskamp. Bra formulerat!
2018-11-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Så bra! Att våga säga nej, kan vara svårt. Men stärker ens jag.
2018-11-15

  vargtass
Den här gillar jag!
2018-11-15
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP