Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredens dagar har ersatts av laglöshet

Fritt fram i det laglösa landet..
läste dessa ord från en skribent
de som leder bestämmer & styr
verkar ju bara titta på allt elände
som har tagit över fredens dagar
aldrig får det vara lugnt & fridfullt
alltid händer groteska handlingar
oprovocerade attacker är vardagsmat
säkerheten som fanns har ju tagits bort
nu måste man själv se om sitt hushåll
vart man sätter sin fötter vart man än går
måste man vara uppmärksam & vaken
att leva i detta föruttnade samhälle
tar på människors krafter & överallt
hör man folks irritation ilska öka i volym
så många nämner sin oro för sina barn
sina barnbarn & fler & fler över hur
de ska kunna överleva med den
lilla pensionen de får eller kommer
att få i framtiden varje månad
listan på försämringar är enorm!
min penna är på krigsstigen
den brinner av helig vrede!
den har aldrig passat in i den
korrekta unkna lilla klappa medhårs
världens inställsamma befolkning
utanför ram & mall skriver den
ty konsten är fri & den som ställer sig
i vägen & försöker hindra pennan
får möta motstånd från bläcket
ty min kärlek till min fosterjord
är så mycket större än allt hat
allt våld som tagit över våra gator
jag älskar dig vackra Sverige








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-04 12:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2021-06-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP