Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så får man betala igen...

Att bruksanvisningar ska göras så
att de är helt omöjliga att förstå sig på
det beror på att
tillverkaren fått fatt
i en expert som vill att bara han dem ska förstå




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-27 15:18



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Exakt! Det är vanligt med revirtänkande!
2015-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt