Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så skall idé sättas dit!

Grubblar du länge på en idé
så skall du få se vad detta kan ge
den idén blir fast
helt enkelt dig trofast
och för evigt alltså en fix-idé






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-27 15:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Precis så...
2015-03-01

  ULJO
Det var en rolig idé fylld med humor minsann
2015-02-28

    Dan Myrbeck
Så fixar
man en
fix idé!
2015-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt