Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strå, ler av längtan

Det gör vi efter dig
att du ur jorden skall titta upp
förse oss med nya blad och knoppar
du vet väl att så´nt allt bara toppar
du ser väl hur våra kroppar
böjer sig ner
och sen näsan i det gröna doppar
men du är väl inte så´n att du våren stoppar
och all vårlig företagsamhet stoppar!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-27 16:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bara lite mer värme nu....
2015-03-01

  ULJO
Nej snart är våren här som en trogen vän
2015-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt