Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den klär mig...



Den klär mig likt nattens omfamning
Den smeker mig när ingen annan gör
: ofta
Den sjunger i mig

Den kommer till mig under morgonens
unga timme och väntar ut mig
Den väntar på att batteriet till uret
skall ta slut. Den väntar på mig
likt gamen över den döende

När jag faller, står den ståtligt

Döden




Fri vers (Fri form) av tony björk
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-27 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tony björk
tony björk