Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det varmröda havet


det var ju inte så märkvärdigt att vara död
det hade jag alltid varit så inget särskilt med det
det var det där andra

inte livet
livet är en förunderlig resa
och långa sträckor är rälsen krökt
av solkurvor månskenskurvor och tidvatten
all möjlig skit
så det är skakigt men vackert kan det vara med
jag säger inte det

nej det är det där andra
frökapseln i havet
det där varmröda
dit kan jag längta tillbaka ibland

 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 285 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-02-28 02:55



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Finstämda ord
2015-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger