Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konsten att överleva konsten att inte vara konstig


Minns när jag fångar humlor i genomskinliga påsar och tämjer dem utanför socialfallets fönster. Ibland är allting som vanligt, men andra stunder står nervvraket bakom glaset, gråter när jag drämmer påsarna i asfalten.

När det regnar gömmer jag mig, tänker på krigen och drömmer om cirkusdjur i solsken, ändå är jag livrädd för att tegelhuset ska rasa. Farmor har sagt att livet är ett stjärnfall och jag andas tungt när jag anar natten i hjärtat.

Imorgon ska jag bygga en planet av tomheten och göra luften lättare. Det finns saker som saknas, ingenting gör ondare än att vara ensam och jag försöker endast vara snäll när jag postar humlor i socialfallets brevinkast.

_________




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-02-28 13:28



Bookmark and Share


    jmn
är socialfallet ett av dessa få som lyckats vada, krypa, gå på tå, kämpa sig igenom byråkratin? eller en med rutavdrag och fanvaddeheter segelbåt som de fick?
2015-03-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Berörande tavlor målar din penna i svart.
2015-02-28

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Som vanligt utställer du tavlor målade i ord
2015-02-28

    Sefarge VIP
Postade Humlor i brevinkasten!
Jo.jo.Vad säger Posten och
Insektsombudsmannen om det!
Lysande Skaldekonst!!
:))
2015-02-28

  KattenKin VIP
Vackert. Älskar: "Farmor har sagt att livet är ett stjärnfall och jag andas tungt när jag anar natten i hjärtat. "
2015-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP