Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här handlar det om: Mord!

Lax ett metspö kunde följa
han såg det bakom varje bölja
till sist han skriker
du är ju en sliker
som har något farligt att dölja




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-28 14:14



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Hoppla, bra skaldat
2015-03-01

  Lars Hedlin
Aj aj då!
2015-03-01

  ULJO
Kanonbra
2015-02-28

  lodjuret/seglare VIP
Underbart utstuderad liten sak
bör göra var Örjan helt spak
liksom Sara ibland så kavat
som en annars god kamrat
nybadad katt i just iskall vak
2015-02-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra!
2015-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt