Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stickande skillnad!

Igelkott och kanin de två
talar om att föda barn, svårt då,
sa igelkott trött...
Ej alls, sa kanin sött.
Jo, sa "kotten", barnet sticks ju så...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-28 15:17



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
underbar!
2015-03-01

  Lars Hedlin
Helfestligt!
2015-03-01

  ResenärGenomLivet VIP
Barnet borde ju stickas även om det var två igelkottar...jag undrar hur det fungerar...ja, nu fick du mej att börja tänka...:-)
2015-02-28

  Rise Little One
Haha, är det så verkligen ;)
2015-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt