Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg - ett enda





En dag kommer uppbrottsordern

och jag ska ta ett steg - ett enda

steget från provisoriskt till definitivt

steget från tidsbestämt till evigt...

Generalrepetionen är slut
och föreställningen - den eviga
tar sin saliga början
och skall
aldrig någonsin upphöra...

Fosterstadiet är över

puppan ska brista

och jag ska veckla ut

mina vingar

och upptäcka att de bär....




Fri vers (Fri form) av Michaela Dutius
Läst 417 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-02-28 18:19



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart skaldat!
2015-05-07

  Lars Hedlin
Tycker om texten som är full av vilja styrka och känsla :) kram
2015-03-01

    Annika J
Utan att använda fromma ord har du lyckats skriva en starkt andlig text.Jag håller med Larz G. "Vilken dag det skall bli"!
2015-03-01

  bumerang
Tänker änglavingar. Tänker stolt parad.
Tänker att det gäller oss alla.
Tänker fint skrivet.
2015-03-01

  ResenärGenomLivet VIP
Åh...orden tar nästan andan ur mej...längtan tar plats och hoppet...
fantastiskt...måste spara...
2015-02-28

  lodjuret/seglare VIP
Den som lever på hoppet lever åtminstone, andra kanske bara hoppar.
2015-02-28

  Larz Gustafsson VIP
Vilken dag det ska bli!
2015-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius