Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Birdie namnam till en härlig sångfågel

Jag vet inte om det anses som passande att berätta om något framträdande som gjort en glad, men jag tar i alla fall chansen,

I går kväll i TV-programmet Babben handlade programmet om den kände artisten Robert Gustafsson. Det var särskilt två avsnitt i programmet som jag tyckte var  särskilt underhållande. Att Robert Gustafsson själv är en formidabel underhållare råder inget tvivel om, men hans styrka ligger i hans egna nummer.

I det här fallet anser jag att de kvinnliga artisterna stal hela showen.

 Först framträdandet där två paranta damer dansar bakom Robert Gustafson och viftar med stora plymer på ett lekfullt och sensuellt sätt.

Sedan kom ytterligare en kvinnlig artist fram och som jag aldrig hade hört talas om. Hennes namn är Åsa Fångh. När jag söker på Internet så finner jag att hon är en synnerligen etablerad sångerska. Hon har bland annat sjungit ur Edith Piafs repetoar, på franska. Hennes sång kan avnjutas på Youtube.

Hon kom in i programmet som en vårfläkt; iklädd damkostym och upptill skymtade en blommig behå med spetskant. Hela hennes kropp vibrerade av liv och lust när hon sjöng. Det är roligt att se när man kan driva med varandras könsroller och vara lite ekivok på ett kul sätt.

Som sagt det här programmets behållning var Åsa Fånghs framträdande och även de två icke namngivna dansarna som dansade med plymer flankerande Robert Gustafsson.                                                                                                                                                                    




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-28 19:39



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
"Det kanske är den
Dästa Stjärnan
som får mest ljus.
Men Den Undanskymda
Begåvningen som
Strålar mest!"

Insiktsfullt Skrivet!!
:)
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP