Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en limerick till födelsedagen


Eva-Lotta


En känslig och rar Boråsinna
ville upprättelse ge slagen kvinna

men hann inte långt i sin möda
förrn's tårar rann och ögon blev röda

Var ska hjälparen själv hjälpen finna?







Bunden vers (Limerick) av Ingela Svenson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-02 13:19



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Bra fråga...det undrar jag med. Och var får man hjälp överhuvudtaget.
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP