Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i realtid

foten stampar takten
hjärtat pulserar
så nära men
ändå inte nu

finns nuet eller
fanns det nyss

hade det redan
passerat när vi
trodde vi
upplevde det

i realtid




Fri vers av Anders P VIP
Läst 517 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2015-03-01 10:05



Bookmark and Share


    Lars J
Mycket tilltalande dikt, tycker om!
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP