Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en störd kärleksfight i hjärtat



Du undrar vem du är innan sömnens blånad, skriver om mörka skeenden i det som kanske är verkligheten just idag och korta stunder finns ingen panik när det gör ont att träffas.

Jag och du är samma person i vissa konstruerade drömmar, gillar att vara det hela vägen in under skinnet, innan vi börjar ställa frågor som störtar oss igen.

Vi är aldrig nära när vi borde vara det och det knäcker mig att känna mig på rymmen i armarna på dig, då jag egentligen vill att blodet ska värma blåsiga nätter.

Det handlar aldrig om att vara olika personer, är endast en störd kärleksfight i hjärtat. Det finns avsågade tulpanstjälkar mellan slagen och jag undrar vem du blivit av dem.

_____________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-03-01 15:25



Bookmark and Share


  Glitr
Så väldigt fint skrivet
2015-03-04

    violas
Du kör med tulpaner istället för rosor, jo det passar texten
2015-03-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Din fina prosa djupdyker i kärlekens smärta.
2015-03-01

  Åsa Njunjes
Läser om och om igen och får tag på något nytt var gång. Finns ett djup jag vill komma åt. Bokmärks.
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP