Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖGMOD FÖRPASSADE LUCIFER, EN HÖG ÄNGEL, FRÅN HIMLEN

till jorden, här går han bland annat

under namnen Ormen, Tjuven

och Lögnens fader.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-01 16:22



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Sven-Erik= SE?

Du menar att även en hög ängel kunde inte motstå frestelser tänk vad svårt det är för oss människor, inklusive dig att försöka motstå att lura, stjäla och ljuga dagligen?

...och att tack vare Lucifer(ta det lugnt nu och läs vidare)du får chansen och försöker bli en bättre människa trots vad andra gör?
2015-03-01

    Lars Gullberg
näe det säger ju sej självt

Men jag tror faktiskt inte att det räcker för dej

för dej är satan i oss alla som inte läser boken varje dag

och strikt följer Guds ord

Med vänlig hälsning Lars är oviktig

2015-03-01

    Sven-Erik Sköld
Med Djävulen blir det inget himmelrike! Mvh/S-E
2015-03-01

    Lars Gullberg
vem pratar du om Sven

hur ser ditt himmelrike på jorden ut

beskriv


2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld