Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elementärt!


var lite hygglig
vår tid är kort

sista kostymen saknar fickor

jag är som du
du är som jag
de är som vi

var som folk!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-01 17:28



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Folklig text .... med viss karg humor.
Hur länge har vår tid varit kort
jag som du.
Tänker på fiskarna som alltid är rätt klädda, vem var det som skrev det ?
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger