Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndags stillhet

Söndags stillhet
njuter i mitt bo
själen absorberar
lugn och ro

Pennan vilar ut
väntar in energi
när den väl kommer
kan den inte låta bli

Då flödar det ord
då känner den sig fri
skriver skapar saker
som härlig poesi

Nu samlar vi kraft
låter tiden gå
kanske senare
något kommer stå




mare







Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-01 17:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Min erfarenhet också.
2015-03-01

  Maria T
Så fint att finna söndagslugn och ro
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP