Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kamp i det tysta


Bäcken har skurit ett ångande
och porlande streck genom den
köldstela och vintriga skogen.
Solen skiner ner i gläntorna och
skapar en skönhet som få fått skåda.
Småfåglarna flyger över dom gnistrande
vita markerna, och i mellan dom härjade
och pinade tallarna och björkarna.
Här sker en kamp på liv och död i det tysta,
alltmedan vattnet porla och tiden gå.




Fri vers (Fri form) av Thomas Widemark
Läst 255 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-01 20:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En bit underbar naturpoesi...ger mycket vackra bilder...
2015-03-21

  M M Mannheim VIP
Fin poesi med flytande ord som "som vattnet porla och tiden gå"
2015-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Widemark
Thomas Widemark