Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


känslor




ett bättre liv
det finns ingen genväg
din bästa vänner bedrog dig nyss
med sina ondskefulla ögon
knappt nån som skriver
allt glädje försvinner
hon flyr in i böckernas värld
medan stearinljuset bordet rinner
aldrig vart han som haft några tjejer
aldrig vart han som visade sina känslor




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Antez
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-01 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antez