Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shakespeare

Shakespeare hade flyttat ut bäcken och fjäderpennan till baksidan. Runt om sjöng fåglarna sitt vackraste trall, men Shakespeare var allt annat än lycklig. På samma sätt som hans far hade klippt äppelgrenar till ympning, satt nu Shakespeare och klippte i brevpappret. Allt hade han skrivit och skapat men att brev till sin mor, det var en svårare historia är Romeo och Julias kärleksliv.




Fri vers av altruistisk
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-01 21:28



Bookmark and Share


  objekt3
kawaii, brev är bra, ja xD
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

altruistisk
altruistisk