Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

M

Mass massakern minimerade människornas minoritets-munterhet
med missiler
morrhåren minns människans melankoliska mummel mellan måltiderna




Fri vers av altruistisk
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-01 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

altruistisk
altruistisk